Hasselt 2005: Jarige André Vermeulen verzorgt commentaar met Ilse Van Hoecke Delen
25/10/2005 - André Vermeulen, die vorige zaterdag samen met Anja Daems nog deskundig commentaar verzorgde tijdens Congratulations, viert vandaag zijn 50e verjaardag. André verzorgt al sinds 1991 bijna onafgebroken het commentaar tijdens het Songfestival. Voor de derde editie van het Junior Eurovisiesongfestival zal de VRT-journalist terug van de partij zijn met Ilse Van Hoecke.

Jarige André geeft commentaar tijdens Junioreurovisiesongfestival
De jarige André Vermeulen is voor de Songfestivalliefhebber geen onbekende. Sinds 1991 verzorgt hij bijna onafgebroken het erg deskundige commentaar tijdens het Eurovisiesongfestival. Ook zetelde hij reeds meermaals in de jury van zowel Eurosong als Eurosong for Kids. Vorige zaterdag verzorgde hij ook nog het commentaar tijdens Congratulations samen met Radio 2-figuur Anja Daems

Ook Nicole & Hugo feleciteren André Vermeulen

Eurosong.be kan ook melden dat André Vermeulen op 26 november e.k. het commentaar verzorgen tijdens de derde editie van het Junior Eurovisiesongfestival. Deze taak zal hij samen met Eurokids-presentatrice Ilse Van Hoecke ongetwijfeld tot een goed einde brengen. Maar voor vandaag wenst eurosong.be onze beschermheer een welgemeende proficiat!

André Vermeulen en Ilse Van Hoecke geven commentaar op 26 november

foto's: O. Vanhoutte


Share
Olivier Vanhoutte


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief