Gluren bij de Buren: Nieuwe single voor Michelle Courtens Delen
08/04/2009 - Michelle laat weer van zich horen. Willeke gaat op tournee. 'The magic of Eurovision' is vanaf april 2010 weer in de theaters te zien. René Froger verliest zijn moeder. René van Kooten wordt farao in 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en Lenny Kuhr 'vliegt' met twee theaterprogramma's door het land.

Michelle Courtens (ESF 01) heeft een nieuwe single uit. Deze heet Boobs 'n Brains. Het nummer is speciaal geschreven voor de Femme 2009 Award. De clip is ook al klaar. Ze zal dit nummer op 11 april brengen op de Pink Party in de La Bonbonnière (Achter de Comedie 1) in Maastricht. Ze is tegenwoordig ook te volgen via Twitter en facebook. Bovendien heeft de zangeres ook een nieuwe website: thisismichelle.com.

 

Willeke Alberti (ESF 94) zal vanaf februari tot en met mei 2010 in de theaters te zien zijn met de show 'Chez Alberti'. In de show zal ruimte zijn voor zowel nieuwe als oude hits. Tevens is er in deze 'tour de chant' een speciale plaats gereserveerd voor Willy Alberti (ESF 58), die in 2010 precies 25 jaar geleden, overleed.
 

Vanaf april 2010 zal ook de tribute show The magic of Eurovision in de theaters te zien zijn. In twee uur zullen vele songfestivalklassiekers in een nostalgische reis langs voorbijkomen. In deze theatershow worden kostuums uit die tijd gecombineerd met spectaculair licht om het ware. Presentatie: Harry Hogan.
 

Slecht nieuws uit het kamp van René Froger (ESF 09). Zijn moeder Mien is vandaag op 67-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Uitgerekend deze week was er ook nog ander nieuws over Froger. Hij speelt namelijk een gastrol in de televisieserie 'Zeg 'ns Aaa'. De zanger is te zien als zwerver die stadskrantjes verkoopt. De aflevering is op 16 mei te zien.
 

Gordon (NSF 03-90- ESF 09) schrijft zelf een buitengewoon goed betaalde column in weekblad 'Privé' waar hij week in, week uit collega's afbrandt, maar tegelijkertijd zegt Gordon 'helemaal klaar' te zijn met de Nederlandse roddelpers. Volgens Gordon heeft hij nu wel genoeg emmers stront over zich heen gehad.
 

Linda de Mol is een nieuwe inspiratiebron voor het programma 'De Tv-kantine' van Carlo Boszhard en Irene Moors. De blonde presentatrice behoort tot de nieuwe typetjes die zijn toegevoegd aan het scala gepersifleerde BN'ers dat voorbijkomt in de show.
 

De film over het leven van 3FM deejay Rob Stenders (NSF 04) gaat waarschijnlijk niet door. Onder meer Humberto Tan zou meespelen in 'Stenders the movie'.
 

René van Kooten (NSF 01) wordt farao in de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en ook zal hij de komende drie weken te zien zijn in 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Van Kooten kruipt in de huid van vastgoedhandelaar Frederik Waal. Als Waal doet hij er alles aan om Vicky Pouw, gespeeld door Liza Sips, te verleiden tot een zakelijk voorstel.
 

De makers van 'My Impossible Dream', Bruce R.F. Smith en componist Robert D. Fisher, zijn kwaad op Eric van Tijn (ESF 98) en Gordon (NSF 03-90, ESF 09). Ze zeggen genoeg te hebben van de 'afzeikcultuur' die de twee tentoon spreiden in het tv-programma 'X-Factor'.
 

Toen Lenny Kuhr (ESF 69) stemproblemen kreeg, had ze niet durven dromen dat ze haar veertig jarig artiestenjubileum zou halen. Maar nu het toch zover is gekomen, gaat het beter dan ooit tevoren. Met twee theaterprogramma's trekt Lenny door het land. Dat heeft ze te danken aan haar grote liefde: gepensioneerd (huis)arts Rob Frank. Hij geeft haar niet alleen liefde, maar ook vleugels.
 

SBS trekt geen partij in de ruzie tussen Gerard Joling (ESF 88) en Henkjan Smits (NSF 99). Gerard en Henkjan kregen afgelopen weekeinde mot met elkaar. Gerard vond dat Henkjan zich als jurylid negatief uitliet over de deelname van kinderen aan 'Holland's Got Talent'.
 

Woensdag 8 april gaat Stadsradio Breda verder met de uitzendingen van de songfestivallijsten die zijn samengesteld uit 812 inzendingen. Na de Italiaanse liedjes vorige week, staan vanavond de beste Britse inzendingen in de kijker in de Song for Europe Top 25. Op 15 april volgt de Eurosong Top 25 en op 22 april de 4de Nationale Songfestival Top 50. Op 29 april, 6 mei en 13 mei blikt Mol vooruit op het festival in Moskou en op 20 mei is er de grote Songfestival-nabeschouwing. Stadsradio Breda is live te beluisteren via het internet. Surfen naar Stadsradiobreda.nl.
 

Dank aan Muziekfreaks weblog


Share
Muziekfreaks weblog


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.


Over deze reeks...

Het kleine showbizznieuws uit Nederland wordt elke woensdag op een rijtje gezet i.s.m. onze collega’s van muziekfreaks.web-log.nl.


Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief