Laatste fragmenten van Melodifestivalen te beluisteren Delen
melodifestivalen2011
24/02/2011 - In Zweden vindt zaterdag de laatste voorronde van Melodifestivalen 2011 plaats. Dat betekent dat de laatste acht kandidaten zullen aantreden. Wie nieuwsgierig is naar de liedjes, kan vanavond om 21u luisteren naar het internetprogramma. Daarin zijn ook beelden van de repetities te bekijken. Wie het programma live niet kan zien, krijgt de gelegenheid om het nadien online te bekijken.
Zoals de voorgaande weken zullen de volledige versies van de liedjes zaterdagnamiddag te beluisteren zijn via de site van Melodifestivalen. De live-show zelf start om 20u.

En er is nog goed nieuws voor MF-fans. Volgende week verschijnt de jaarlijkse compilatie-cd met daarop de 32 liedjes die hebben deelgenomen aan de voorronde dit jaar. Tevens is er een extraatje van formaat: er verschijnt immers ook een 7cd-box die is samengesteld uit twee cd’s met de liedjes van dit jaar, vier cd’s met 100 MF-nummers door de jaren heen en een bonus-cd met demo-versies. Je kan de box bovendien verkrijgen met of zonder een boek van Christer Björkman.

Dit zijn de kandidaten van de vierde voorronde in Malmö:
01. Melody Club – The Hunter
02. Julia Alvgard – Better or Worse
03. Lasse Stefanz – En blick och nånting händer
04. Linda Pritchard – Alive
05. Anders Fernette – Run
06. Linda Bengtzing – E det fel på mej
07. Nicke Borg – Leaving Home
08. Love Generation – Dance Alone

Website: svt.se/melodifestivalen


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief