U bent hier:  Home Nieuws Algemeen
anne komt deze zomer naar je toe Delen
annetv
17/03/2011 - Om het zomerslaapje van Anne te compenseren plant de digitale zender optredens van Vlaamse artiesten aan de kust.

Anne valt in de smaak bij het publiek en de artiesten. De liefde ging er sinds ‘anne’s Vlaamse 10’ alleen maar op vooruit. Om de zomerpauze van de muziekshow op tv te compenseren plant anne iedere maandag van de zomervakantie optredens, afwisselend in Blankenberge en Middelkerke. Er worden echter ook binnenlandse locaties aan de agenda toegevoegd. Die definitieve agenda verschijnt binnenkort op de site van anne.

‘Ga je op maandag naar zee, dan neemt anne de muziek voor je mee’

Anne kan al schermen met een aantrekkelijk artiestenrijtje om het publiek naar zee te lokken. Dean, Belle Perez (Eurosong 99-06), Bart Kaëll (Eurosong 83-87), Jo Vally (Eurosong 81), Dana Winner (Vakjuryvoorzitter Eurosong 04), Christoff (Eurosong 93-02), Lindsay, Yannick Bovy, Tatyana Storm, Udo, De Romeo’s (Eurosong 93-96-99) én de winnaar van Idool 2011 hebben hun komst al bevestigd.

Bedoeling is uiteraard dat de artiesten hun hits brengen, maar er komt wekelijks ook een akoestisch concert om de avond mee af te sluiten. Anne-gezicht Gene Thomas zal ter plaatse alles in goede banen leiden.

 

Share
Eurosong.be


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief