Ketnet stelt 8 kandidaten Junior Eurosong voor Delen
jes2011logo
25/06/2011 - Kristien Maes heeft op Ketnet de kandidaten voor Junior Eurosong 2011 voorgesteld. Acht jonge artiesten zijn in de running om in december de Vlaamse vertegenwoordiger op het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië te worden. Voor het zo ver is, stellen Evelyn, Naomi, Seppe, Alexandra, Ciska, Flor, Femke en Vince zich voor aan de kijkers met videoclips en portretfilmpjes op Ketnet en Ketnet.be. 

In het najaar gaat Ketnet op zoek naar een sterke inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival in Yerevan. Evelyn, Naomi, Seppe, Alexandra, Ciska, Flor, Femke en Vince hebben samen met enkele topnamen uit de muziekwereld acht nieuwe nummers geschreven, waarmee ze in Junior Eurosong 2011 hun kans zullen wagen. De videoclips van al die liedjes zijn de hele zomer lang te zien op Ketnet en Ketnet.be. De clips staan vanaf zaterdag 25 juni op de website en zijn vanaf 1 juli te zien op Ketnet.

Nieuw groepslied heet ‘Kei! Vet! Cool!’
De acht nieuwe juniors werkten de voorbije maanden ook aan een nieuw groepslied. Dat heet Kei! Vet! Cool! en is een compositie van Peter Gillis, Miguel Wiels en Cliff Vrancken. De kandidaten brachten het nummer zaterdag in primeur in Ketnet King Size op Ketnet.

Portretfilmpjes
Wie zijn die nieuwe juniors? De kijkers maken deze zomer kennis met de kandidaten in een reeks portretfilmpjes: de ID-kits. Die zijn vanaf 17 juli te zien op Ketnet en Ketnet.be.

Dit zijn de juniors
Maar de echte hoofdrolspelers zijn natuurlijk de juniors zelf. Ze zijn allemaal tussen elf en vijftien jaar oud en brengen acht songs mee in heel uiteenlopende genres. Een overzicht:

01. Evelyn De Bels (15) uit Mechelen zingt ‘Music and me’

02. Naomi Piscador (15) uit Merelbeke zingt ‘Niemand krijgt ons klein’

03. Seppe Laeremans (11) uit Herselt zingt ‘Hey hallo jij!’

04. Alexandra Gadzina (14) uit Kortenberg zingt ‘Big bang’

05. Ciska Slowack (12) uit Temse zingt ‘Disco Jojo’

06. Flor Busschaert (13) uit Westouter zingt ‘Ze is nog niet van mij’

07. Femke Verschueren (11) uit Morkhoven zingt ‘Een kusje meer’

08. Vincent-Laurens Seys (13) uit Hasselt zingt ‘Freedom’

Praktisch:
Junior Eurosong 2011: de videoclips
Vanaf 25 juni op Ketnet.be en vanaf 1 juli dagelijks op Ketnet

Junior Eurosong 2011: de ID-kits
Vanaf 17 juli dagelijks op Ketnet en Ketnet.be

Website: www.ketnet.be


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Berichttags

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Vandaag - 1 december:
  • Lize Marke (°01/12/1936, B), zangeres (ESF 65)

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief