U bent hier:  Home Nieuws Algemeen
Umberto Tozzi komt naar het Zingpaleis Delen
cdromeosintwit
28/09/2011 -

Zaterdag 10 december vindt de derde editie van Het Zingpaleis plaats in de Ethiasarena. De Romeo’s (Eurosong 93-96-99) hadden al enkele gasten aangekondigd, maar de Eurosonglink bleef uit. Aan dat euvel is nu een mouw gepast met de aankondiging dat ook Umberto Tozzi (ESF 87) van de partij zal zijn in Hasselt.

Nadat De Romeo’s al vijf weken op 1 stonden, staab Chris Van Tongelen, Davy Gillis en Gunther Levi voor de tweede keer op 1 in anne’s Vlaamse top 10 met ‘Viva De Romeo’s’, het Zingpaleis-anthem van 2011.

Deze nummer 1 hit is voor De Romeo’s uiteraard ook de gedroomde promotie voor hun ‘feestje’ van zaterdag 10 december in Hasselt: Het Zingpaleis. Chris, Davy en Gunther trakteerden bij de opnames van anne’s Vlaamse 10 in de Viage op pizza bij wijze van aankondiging van de Iaatste naam op de Zingpaleis-affiche: de Italiaanse topper Umberto Tozzi.

Tozzi verkocht meer dan 32 miljoen platen. Met hits als ‘Gloria’, ‘Ti Amo’ en zijn songfestivalduet met Raf, ‘Gente Di Mare’, heeft hij de perfecte meezingers in huis voor een geslaagde doortocht in Het Zingpaleis.

Eerder werden Lou Bega (‘Mambo n° 5’) en Drukwerk (‘Je Loog Tegen Mij’) al op de affiche van Het Zingpaleis gezet. Met de bekendmaking van Umberto Tozzi is de line up nu compleet, al houden De Romeo’s nog één internationale verrassingsact achter de hand.

Net zoals bij de vorige edities, zullen De Romeo’s ook dit jaar weer een tribute brengen aan één van hun muzikale helden.

Meer informatie over Het Zingpaleis en de link om tickets te bestellen vind je op www.hetzingpaleis.be

 


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Berichttags

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Vandaag - 25 november:
  • Tom Dice (°25/11/1989, B), singer-songwriter (ESF 10)

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief