U bent hier:  Home Nieuws Algemeen
Umberto Tozzi komt meefeesten in het Zingpaleis Delen
umbertotozzi2
10/12/2011 - Zaterdag 10 december vieren Davy Gillis, Chris Van Tongelen en Günther Levi de derde editie van het Zingpaleis in de  Ethiasarena. Tijdens het grote meezingfeest worden enkele internationale gasten verwacht. Naast het Nederlandse Drukwerk, Lou – ‘Mambo n° 5′ – Bega en een verrassingsgast, zakt ook de Italiaanse superster Umberto Tozzi (ESF 87) af naar Hasselt. Het Zingpaleis wordt tevens gekoppeld aan de uitreiking van de Story Awards.

Nadat eerder al Sam Gooris, Astrid Bryan, Kürt Rogiers en Nicole & Hugo (ESF 73) waren aangekondigd, zijn er weer nieuwe namen prijsgegeven van BV’s die aanwezig zullen zijn: zo komen ook nog de familie Morel, Ivo Belet, Kelly Pfaff, Coco Junior, Ignace Crombé & Trisha, Griet Vanhees en Anthony Kumpen, Wim Oosterlinck, Jacky Lafon (Eurosong 81-82) en Martine Jonckheere. Via www.storymagazine.be kom je alles te weten over de uitreiking die plaatsvindt voor de start van de derde editie van Het Zingpaleis.

Ondertussen zijn De Romeo’s zich helemaal aan het voorbereiden op Het Zingpaleis 2011, hun jaarlijkse muzikale hoogmis. Na de twee vorige succesvolle edities ziet het er naar uit dat op zaterdag 10 december opnieuw vele muziekliefhebbers naar Hasselt zullen afzakken. Naast De Romeo’s maken ook Umberto Tozzi, Drukwerk en Lou Bega hun opwachting op het podium.

In aanloop naar de show hebben De Romeo’s vorige week het album ‘De Romeo’s Live In Het Zingpaleis’ uitgebracht. Dat album komt deze week binnen op #42 in de Ultratop Album 50. ‘De Romeo’s Live In Het Zingpaleis’ is een meezing-cd geworden die ook live opgenomen is tijdens Het Zingpaleis. Als extra staat er ook een nieuwe versie op de cd van  ‘Hey Marjan’, de nieuwe single.

Website: www.hetzingpaleis.be


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief