U bent hier:  Home Nieuws Zweden
Duels van Andra Chansen zijn bekend Delen
melodifestivalen2012
01/03/2012 - Aanstaande zaterdag vanaf 20u mogen de artiesten die in de vier voorronden van Melodifestivalen de derde of vierde plaats hebben behaald, strijden om de twee overblijvende finaleplaatsen in Andra Chansen. Ook dit jaar verloopt de herkansingsronde via duels. Wie het tegen wie moet opnemen, werd vandaag door SVT bekend gemaakt.
Dit zijn de vier duels:

Duel 1:
1. Land Of Broken Dreams – Dynazty
2. Baby Doll – Top Cats.

Duel 2:
1. Lovelight – Andreas Johnson
2. Stormande hav – Timoteij.

Duel 3:
1. Jag reser mig igen – Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern.
2. Don’t Let Me Down – Lotta Engberg (ESF 87) och Christer Sjögren

Duel 4:
1. Sean Den Förste Banan – Sean Banan
2. Youngblood – Youngblood.

De winnaar van duel 1 neemt het op tegen de winnaar van duel 2. De winnaar van dit duel stoot door naar de finale in Globen.

De winnaar van duel 3 neemt het op tegen de winnaar van duel 4. De winnaar van dit duel stoot door naar de finale in Globen.

Bij de acht kandidaten zien we enkele oudgedienden van Melodifestivalen, zoals Andreas Johnson, Timoteij en voormalig songfestivaldeelneemster Lotta Engberg.

Andra Chansen, de herkansingsronde van Melodifestivalen 2012, is zaterdag 3 maart e.k. te volgen via de livestream op http://svt.se/melodifestivalen/ .


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief