U bent hier:  Home Nieuws Algemeen
Christoff kondigt vervolg aan op ‘Christoff & Vrienden’ Delen
Christoff Live
01/12/2012 - Afgelopen week stelde Christoff de live-cd en dvd van ‘Christoff & Vrienden’ voor. Tevens kondigde hij een vervolg aan op het project, dat aanvankelijk werd opgezet om zijn twintigjarig artiestenjubileum kracht bij te zetten. Volgend jaar komt er een nieuwe cd met nieuwe vrienden. Op 26 oktober krijgt dit een live-staartje met een concert in de Ethiasarena te Hasselt.

Op 19 november 2011 stond Christoff met zijn muzikale vrienden op het podium van de Ethias Arena, voor het live-concert “Christoff & Vrienden”. Al zijn grootste hits en duetten met Jo Vally, Luc Steeno, Willeke Alberti, Dana Winner, Kathleen, Florian Silbereisen, Sepp, Andrei Lugovski, The Sunsets, Lindsay én special guest Will Tura passeerden de revue, en zorgden mee voor een magische en onvergetelijke avond. Dit concert kan nu worden herbeleefd of ontdekt op de nieuwe live CD + DVD “Christoff & Vrienden – Live in concert”!

Christoff stelde zijn eerste live cd/dvd officieel voor net voor aanvang van het “Christoff & Vrienden” live concert in de Sleuyter Arena te Oostende. In aanwezigheid van de “Vrienden” Jo Vally, Dana Winner, Kathleen,The Sunsets, Sepp en Lindsay werden de eerste beelden getoond van de sfeervolle DVD.

Op het einde van de presentatie vertelde Christoff de verzamelde pers, langs de neus weg, over zijn plannen voor volgend jaar. Een nieuwe CD van “Christoff & Vrienden”, met een verse lading “Vrienden” én meteen werd ook de datum meegedeeld voor het nieuwe live concert van deze “Christoff & Vrienden 2″. Op 26 oktober 2013 kunnen de fans daarvoor afzakken naar de Ethias Arena te Hasselt.

Tracklist CD + DVD

Deel 1:
1) Een ster + Sepp
2) Eenmaal komt voor jou die dag
3) Je moedertje + Luc Steeno
4) Sierre madre del sur + Jo Vally
5) Onder de toren + The Sunsets
6) Een verloren hart/Perdere l’amore + Andrei Lugovski
7) Niemand laat zijn eigen kind alleen + Willeke Alberti
8) Dat gevoel is echt waanzin
9) Omdat ie zo mooi is + Florian Silbereisen
Bonustrack DVD: “Time to say goodbye” + Andrei Lugovski & Florian Silbereisen

Deel 2:
10) Sweet Caroline
11) Mijn avontuur + Dana Winner
12) Hey heb je vanavond tijd + Kathleen
13) Jij alleen + Lindsay
14) Huisje in Montmarte
15) Tura medley + Will Tura
16) Zeven zonden
17) ’t Is weer tijd voor de polonaise
18) Miljonair
19) Ik hou d’er zo van + alle artiesten
20) Blauwe ogen/Ja jij medley


Share
Raf Van Bedts


We horen graag je reactie op dit artikel. Vermeld je naam en houd het gezellig voor iedereen. Ongepaste reacties worden verwijderd. Foutje gespot in ons artikel? Mail het naar info@eurosong.be!
 

Reacties zijn gesloten.Berichtcategorieën

Berichttags

Zaterdag 23 mei 2015

 

Verjaardagen

Geen jarige Songfestivalnaam vandaag

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief